Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Sázavafestu mohou návštěvníci podpořit i zdravotně znevýhodněné z Domova Háj

/
/
/
979 Zobrazení



Také letos pozvali pořadatelé Sázavafestu 2019 klienty z Domova Háj. Dvanáct z nich již žije v komunitním bydlení ve Světlé nad Sázavou. Osobně je v pondělí 22. července navštívila členka hlavního organizačního týmu Andrea Zdarsová.

Klienti ji pozvali nejen k prohlídce domu a zahrady, ale také ukázali batohy, které šijí do tvořivé dílny, která bude součástí programu na stánku Domova Háj.
Pokud chcete podpořit zdravotně znevýhodněné, ale také pomoci přírodě, jste srdečně zváni od čtvrtka do soboty do stánku domova. Budete si moci vytvořit originální potisk na batoh, který na festivalu rozhodně využijete. „Batohy šijeme už celý červenec, nejvíc mě bavilo závěrečné navlékání tkalounů, a zasouvání tvrdé desky, aby se na batoh dobře malovalo,“ uvedla paní Lenka.
Součástí programu na stánku Domova Háj bude i výstava výrobků klientů domova. Zájemci si je budou moci na místě i zakoupit.
„Jsem moc rád, že nás i letos pořadatelé pozvali, už se moc těším na koncert skupiny Kryštof,“ uvedl pan Miroslav. „Dnes jsem z autobusu při cestě z práce viděl, jak už v zámeckém parku začínají stavět pódia, zítra bych se tam rád zašel podívat,“ dodal.

  • Facebook
  • Twitter