Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Pelhřimovsku havarovala řidička pod vlivem alkoholu

/
/
/
350 Zobrazení



V pondělí 4. března po jedné hodině v noci vyjížděli policisté z dopravního inspektorátu v Pelhřimově k dopravní nehodě, ke které došlo mezi Novým Rychnovem a Vyskytnou.

„Dvacetiletá řidička s osobním vozem Hyundai dostala u Vyskytné smyk, který nezvládla a vyjela mimo komunikaci, přičemž poškodila dopravní značení a oplocení u domu. Policisté místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou odhalili u ženy pozitivní hodnotu 2,37 promile alkoholu, přítomnost alkoholu potvrdila i opakovaná dechová zkouška. Řidičku převezla zdravotnická záchranná služba do pelhřimovské nemocnice k ošetření, poté směřovala na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Policisté ji zadrželi řidičský průkaz,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.
Škodu, která vznikla, policisté předběžně vyčíslili na 66 tisíc korun a současně zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, dopravní nehodu prověřují.

Úvodní foto: Místa havárie u Vyskytné, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter