Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Kadlečáku u Světlé nad Sázavou zahájili letní provoz, po svahu jezdí horské tříkolky

/
/
/
1535 Zobrazení



První červnovou sobotu bylo na sjezdovce za Světlou nad Sázavou živo. Na Kadlečáku totiž opět jezdí horské tříkolky a stejně jako v loňském roce je o ně velký zájem.  Nejen díky příznivému počasí, ale také kvůli dlouho trvající přestávce od všech sportů, bylo první den provozu plno. Na sjezdovce se vystřídalo více než 50 jezdců.

Pro všechny milovníky adrenalinu je připraveno šest tříkolek a jedna horská koloběžka. Káry jsou určené pro dospělé, ale mohou na nich jezdit i děti starší 15 let a vyšší jak 150 cm. Pro mladší závodníky je možnost svézt se společně s rodičem, jen musí být dodržen váhový limit 100 kg. Povinná výbava pro každého jezdce je přilba. Sjezdovka je otevřená každou sobotu a neděli od 10 do 18 hodin. „Horské káry baví všechny věkové kategorie, jezdí na nich jak děti, tak jejich rodiče,“ popisuje zájem předseda lyžařského spolku Kadlečák Jaroslav Kaiser.

Pokud vám náhodou nevyhovuje víkendový provoz, je možné zařídit rezervaci pro větší skupinu na telefonu provozovatelů 602 843 456.

Stejný zůstává také ceník:

1 jízda – 50 Kč

3 jízdy – 100 Kč

5 jízd – 150 Kč

  • Facebook
  • Twitter