Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku pátrají po jednaosmdesátileté seniorce

/
/
/
362 Zobrazení



Jihlavští policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované jednaosmdesátileté seniorce, která odešla v pátek 10. února v nočních nebo časných ranních hodinách z domova v Lukách nad Jihlavou a následně už o sobě nepodala žádnou zprávu.

„Ihned poté, co její blízcí zjistili, že seniorka v místě bydliště v Železniční ulici není, zkoušeli ji sami hledat, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se na policii. Seniorka je hubené postavy, vysoká přibližně 160 centimetrů a má šedé vlasy. K oblečení, které na sobě žena aktuálně má, nemáme v současné době informace,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Policisté okamžitě po přijetí oznámení začali po pohřešované seniorce pátrat v obci, jejím širokém okolí a dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Do hledání se zapojili také policejní psovodi a nasazen byl policejní vrtulník. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se seniorka mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ Stanislava Rázlová.

  • Facebook
  • Twitter