Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku havaroval opilý řidič, nadýchal přes dvě promile

/
/
/
632 Zobrazení



Ve středu 24. října okolo půl čtvrté odpoledne došlo na silnici III/ 4066 v katastru Pavlova na Jihlavsku k dopravní nehodě. Řidič osobního po havárii nadýchal 3,04 promile alkoholu.

„Řidič osobního auta projížděl po silnici s vozem Škoda Octavia ve směru jízdy od Pavlova směrem na Třešť. Nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a při projíždění levotočivou zatáčkou dostal smyk a následně havaroval vlevo mimo vozovku.
Při dopravní nehodě se sedmatřicetiletý řidič lehce zranil a záchranáři ho vozidlem zdravotnické záchranné služby převezli do nemocnice v Jihlavě k ošetření. Policisté řidiči dechovou zkouškou naměřili 2,04 promile alkoholu v dechu a nařídili odběr krve,“ přiblížila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši 80 000 korun. Další okolnosti nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

  • Facebook
  • Twitter