Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na fotbal jedině s kvalitním vybavením

/
/
/
545 Zobrazení



Fotbal patří k jednomu z nejrozšířenějších sportů v česku zejména kvůli tomu, že ho lze hrát v podstatě kdekoliv – na hřišti, na louce i na sídlišti. Důležité je hlavně správné vybavení, které by žádnému hráči nemělo chybět.

Fotbal je zdánlivě sport, ke kterému nepotřebujete žádné vybavení, opak je ale pravdou. Není sice tak náročný jako například hokej, ale základní vybavení se pro kvalitní hru určitě hodí. Základem každého hráče jsou kvalitní boty – kopačky. Ty by měly být zejména pohodlné a dobře padnout. Při výběru dbejte na správnou podešev, která se liší pro umělou nebo přírodní trávu. Je ale možné vybrat i tzv. univerzální. Pozadu pak pochopitelně nesmí zůstat ani design, u modelů Adidas Predator si určitě vyberete.

Mimochodem – v kopačkách Adidas hrály takové ikony jako například David Beckham nebo Zinedine Zidane. Prestižní model Predator vznikl doslova náhodou – bývalý fotbalista trochu zkoušel na vnější část boty nalepil materiál z tenisové rakety, který měl vytvořit lepší ovládání kopačky ve vlhku a za deště. Experiment se povedl a nápad se zalíbil právě firmě Adidas, která tak vytvořila první fotbalovou botu s gumovými vložkami. Jedinečné kopačky mají oproti konkurencí neuvěřitelnou kontrolu, skvělý střih a máte s nimi dokonalý pocit ze hry s míčem.

Fotbal se ale nehraje jen na venkovních hřištích, populární je zejména v zimním období jeho interiérová varianta – futsal. I v tělocvičně na parketové podlaze jistě oceníte kvalitní obuv, která nejen že zlepší herní komfort, ale projeví se i na vašem výkonu. Ideální je, aby sálovky dobře seděly a hráč se v nich cítil pohodlně.

V případě gólmanů jsou pak nedílnou součástí výbavy brankářské rukavice. Je to základní potřeba každého brankáře. Nezbytnou vlastností je hlavně vysoká přilnavost k míči. Gólmanovi také musí nabídnout pohodlí. Při výběru je dobré znát velikost ruky a je také jasné, že záleží na frekvenci použití. Rekreační modely jsou vyrobeny ze základních materiálů, cvičební rukavice jsou trochu silnější a díky lepším materiálům jsou ideální pro začátečníky. Rukavice pro profesionální hráče mají silnou pěnu a výrobci pro ně používají ty nejnovější technologie. Opět můžete vybírat ze široké škály kvalitních brankářských rukavic.

  • Facebook
  • Twitter