Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Motorband zahraje v Havlíčkově Brodě

/
/
/
497 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě uspořádá v sobotu 10. února od 20.00 koncert skupiny Motorband. Fanoušci se mohou těšit na skladby z loňského alba, ale také na hity od roku 1990.

Mnoho pamětníků si pamatuje rok 1986, když vzniká v Teplicích hudební formace ve složení: Kamil Střihavka – zpěv, Libor Matejčík – kytara, Tomáš Krulich – kytara, Tomáš Jarolím – baskytara, Daniel Hafstein – bicí. Kapela úspěšně absolvuje soutěž Rockfest a ve finále v pražské sportovní hale hraje před 12 000 diváky.

Motorband také hrál v Havlíčkově Brodě na Rockové Vysočině v roce 1987 a získal cenu diváků, Libor Matějčík obdržel cenu poroty za instrumentální výkon. Konkurence kapel byla tehdy veliká. Jen pro zajímavost, na festivalu soutěžily kapely jako Oceán, Buty, Laura a Její Tygři a Vítkovo kvarteto.
První album nahrává Motorband v roce 1990 tehdy v západoněmeckém Stuttgartu a prodává se pod názvem Made in Germany.

V Motorbandu se do roku 2023 střídají hudebníci a zpěváci. Jediným původním členem dnes zůstal zakladatel a kytarista Libor Matejčík s ním jsou: Petr Kutheil – zpěv, Karel Adam – baskytara, Vojtěch Brázda – kytara a Stanislav Pliska – bicí.

Motorband zahraje v klubu Oko skladby z nového alba Motorband 007, dále songy z legendárního alba Made in Germany (1990) a výběr z posledních dvou alb V (2017) a alba Černá a Bílá (2021).
Vstupné v předprodeji 300 Kč a na místě 350 Kč.

  • Facebook
  • Twitter