Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mosty okolo jihovýchodní části obchvatu Brodu se dostávají postupně do provozu

/
/
/
510 Zobrazení



Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) uvedlo do provozu v režimu předčasného užívání stavby další most, který překlenuje budoucí hlavní trasu jihovýchodního obchvatu Havlíčkova Brodu nedaleko budoucí mimoúrovňové křižovatky u Termesiv.

Tentokrát jde o mostní objekt převádějící silnici III/03810 ve směru z Havlíčkova Brodu na Herlify a dál na Přibyslav. Souběžně s mostem byla do provozu uvedena také přeložka zmiňované silnice třetí třídy a chodník podél ní.
Od 31. října projedou řidiči také po novém mostě na silnici III/03811, který je součástí druhé mimoúrovňové křižovatky Skalka, u níž také obchvat překlenuje. V závěru listopadu má ŘSD ještě v plánu uvést do provozu přeložku místní komunikace U Nové silnice ve směru na Novotnův Dvůr.


Oba zprovozněné mosty a obě přeložky silnic třetích tříd, na nichž mosty leží, výrazně obnoví dopravní obslužnost osad a obcí jihovýchodně od Havlíčkova Brodu, která byla v průběhu tohoto roku výrazněji omezena v návaznosti na postupu výstavby obchvatu. Ředitelství silnic a dálnic ČR děkuje všem obyvatelům a řidičům poděkovali za trpělivost nejen kvůli dopravním omezením.

  • Facebook
  • Twitter