Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dobroch po šestnácté na scéně tentokrát v jihlavském DIOD

/
/
/
585 Zobrazení



Dobroch je společenská akce, kterou pořádá Dobrovolnické centrum při Oblastní charitě Jihlava a jedná se o slavnostní večer, při kterém každoročně dochází k udílení cen dobrovolníkům z Jihlavska. Lidem, kteří vykonávají pomoc druhým nezištně a bez finanční odměny. Letos se uskuteční už šestnáctý ročník, který nově proběhne v pátek 18. listopadu v prostorách divadla DIOD. Zahájení je plánováno na 18.30.

Dlouhodobou a obětavou práci dobrovolníků si váží i statutární město Jihlava, které se rozhodlo opět Dobrocha podpořit. Slavnostní ocenění tak proběhne pod záštitou vedení města Jihlavy. „Mám radost, že se Dobroch stal tradicí a přežil i covidovou pandemii. Letos proběhne už 16. ročník a opět jsme vsadili na osvědčenou formu v podobě společensko-tanečního večera,“ přibližuje letošní podobu Dobrocha Roman Mezlík, koordinátor Dobrovolnického centra.
Nominovaných bude celkem sedmnáct. Celý večer doprovodí mluveným slovem moderátorka Hela Dvořáková a o hudební náplň večera se postará osvědčená kapela The Shots. „Novinkou akce bude premiéra filmového spotu o Domácím hospici Bárka,“ odkrývá jedno z překvapení Roman Mezlík, hlavní organizátor Dobrocha.

Zájemci o dobrovolnictví mohou napsat na e-mail: dobrovolnici@jihlava.charita.cz. „Budeme moc rádi, když je přivítáme v našem kolektivu Dobrovolnického centra. „Každý může pomáhat!“ dodává Roman Mezlík.

  • Facebook
  • Twitter