Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí znalci zahradničení se utkají ve Žďáře nad Sázavou

/
/
/
620 Zobrazení



Ve Žďáře nad Sázavou se v pátek 13. května uskuteční soutěž Mladý zahrádkář, která se koná každoročně zjara pravidelně už tři desetiletí s výjimkou covidové přestávky a je určena pro školní děti ve dvou kategoriích.

V mladší kategorii změří dovednosti žáci 4.-6.tříd a ve starší pak žáci 7.-9.tříd. „Letos je přihlášeno celkem 35 dětí ze škol v Rožné, Velké Bíteši, Novém Veselí, Novém Městě na Moravě a Velkém Meziříčí. S účastí doprovodu žáků a organizátorů nás bude 47 osob,“ popisuje Ludmila Modlitbová, jednatelka Územního sdružení Českého zahrádkářského svazu ve Žďáře nad Sázavou (ÚS ČZS,) který soutěž pořádá.
Soutěž se bude konat ve velkém sále v budově Vzájemné hasičské (bývalá Národní fronta) v Komenského 1 v pátek 13. května od 8.00, pořadatelé předpokládají vyhlášení nejlepších ve 12.00.


„Tato soutěž se koná ve většině územních sdružení ČR, následuje národní kolo v Praze, zveřejnění jeho termínu očekáváme na stránkách Českého zahrádkářského svazu www.zahradkari.cz co nejdříve,“ dodává Ladislav Souček, místopředseda ÚS ČZS Žďár nad Sázavou, hlavní organizátor akce.

  • Facebook
  • Twitter