Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Milovníci cestování se opět sejdou v Bystřici na festivalu outdoorových filmů

/
/
/
813 Zobrazení



Sedmnáctý Mezinárodní festival outdoorových filmů se opět po roce vrací do Bystřice nad Pernštejnem. Na diváky čeká doprovodný program v prostorách kulturního domu a pestrý filmový výběr.

Návštěvníci se mohou těšit na snímky plné cestování, adrenalinových sportů, neuvěřitelných přírodních krás a lidských příběhů, které se vymykají běžnému životu. Kromě promítání, se hlavně přijďte podívat na zajímavé a poutavé besedy. Tradiční dvoudenní akce odstartuje v pátek 1. listopadu v 17.00.

V sobotu 2. listopadu se bude začínat už od 14.30 prvním filmovým blokem. Největším tahákem ale bude jistě beseda s Janem Vlasákem od 17.00. Tento cyklocestovatel, horolezec a spisovatel, který na kole procestoval padesát zemí světa, bude na místě prodávat i svoji knihu. Celá akce bude spojena s autogramiádou.

Nechybí samozřejmě ani výstava fotografií, tentokrát se její milovníci mohou těšit na fotografie rodáka z Bystřice Michala Vytlačila. Připravená je také výstava místního horolezeckého oddílu Lezci z Vysočiny.

Více informací naleznete na: https://www.outdoorfilms.cz/films.

  • Facebook
  • Twitter