Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Meky Žbirka na konci léta vystoupil na jednom ze svých posledních koncertů v Bystřici nad Pernštejnem

/
/
/
937 Zobrazení



Ve středu 10. listopadu zasáhla fanoušky slovenského zpěváka Mira Žbirky nečekaná zpráva, už nikdy se s ním nepotkají na pódiu, už nikdy neuslyší jeho novou skladbu. Jeden z posledních koncertů v České republice a určitě na Vysočině se konal v polovině srpna letošního roku v Bystřici nad Pernštejnem.

Tehdy zde vystoupil v rámci šestého ročníku Start film festu a zcela vyprodal bystřický amfiteátr. O koncert byl tak velký zájem, že všechna místa určená k sezení byla zaplněné už půl hodiny před začátkem.

Vedle známých hitů zhlédli fanoušci také dokument Meky Šimona Šafránka, který mapuje život a průřez kariérou tohoto slavného zpěváka. „Snažili jsme se udělat filmový portrét, jaký tu není. Bez sentimentu a patosu, zato s humorem. Energický a podvratný. S hlasitou muzikou, a především pokud možno upřímný a emocionální, lidský,“ prezentuje film režisér a scenárista dokumentu Šimon Šafránek.

  • Facebook
  • Twitter