Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Masarykovo náměstí v Bystřici nad Pernštejnem už má svůj vánoční strom

/
/
/
327 Zobrazení



Většina měst na Vysočině už dokončuje přípravy na zahájení adventu a nejinak je tomu také v Bystřici nad Pernštejnem, kde instalovali ve středu 22. listopadu svůj vánoční strom.

Strom na Masarykovo náměstí v Bystřici nad Pernštejnem doputoval od kulturního domu, kde rostl na zahradě soukromých dárců, kteří také samotnému kácení přihlíželi. Protože je strom velice dobře rostlý a má husté větvě, bylo jeho uchycení a následné pokácení celkem komplikované, naštěstí s pomocí jeřábu a ruky na nakládání dřeva se podařilo strom opatrně položit na nákladní auto a opatrně ho dopravit až na své místo. Po cestě nastalo několik komplikací v podobě nainstalovaného vánočního osvětlení a tak došlo i na couvání, které řidič bez problému zvládl.

„Pokud jste vlastníkem jehličnatého stromu, který by se měl kácet, nebo se jej v příštím roce chystáte pokácet, a domníváte se, že by byl dalším pěkným vánočním stromem na náměstí, ozvěte se na městský úřad v Bystřici nad Pernštejnem,“ vyzývají v Bystřici.

  • Facebook
  • Twitter