Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Markéta S. Procházková zazpívá pro Bárku – domácí hospic

/
/
/
774 Zobrazení



V neděli 24. listopadu se v Lukách nad Jihlavou uskuteční benefiční koncert pro Bárku – domácí hospic. Zcela bez nároku na honorář zazpívá muzikálová zpěvačka Markéta Schimmerová Procházková a její hosté.

Markéta S. Procházková už v roce 2016 podpořila Bárku – domácí hospic v rámci televizní show Tvoje Tvář má známý hlas. Vyhrála tehdy 4. díl tohoto pořadu a získala tím pro Bárku 25 tisíc korun.

„Markéta nám zachovává přízeň i nadále. Koncert pro nás plánovala už dlouho. Proto jsme velmi rádi, že se může uskutečnit. Výtěžek z koncertu použijeme na další fungování naší služby pro nevyléčitelně nemocné na sklonku života,“ uvedla Jana Sochorová, vedoucí jihlavského domácího hospice.

Samotný koncert začne od 17.00 v kostele sv. Bartoloměje v Lukách nad Jihlavou. Hodinu před tím, tedy od 16.00, proběhne ještě jarmark. K zakoupení budou různé výrobky od lidí z místní farnosti, ale také čaj, svařák či něco dobrého na zub. Každý návštěvník obdrží sladký perníček jako poděkování.

Tomu, kdo chce přispět i jinou cestou než v hotovosti, je k dispozici aplikace Darujme.cz. Zde lze jednoduchým způsobem přispět pomocí online formuláře.

  • Facebook
  • Twitter