Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lucie Bílá a Arakain v Třebíč až za rok

/
/
/
1922 Zobrazení



Ve čtvrtek 20. srpna se měl na Podzámecké nivě v Třebíči uskutečnit koncert skupiny Arakain s hostem Lucií Bílou, koncert se kvůli omezením přesouvá na nový termín 19. srpna 2021.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Případné vrácení vstupenek je možné realizovat u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč nejpozději do 20. srpna 2020. Po uvedeném datu už nebude vrácení vstupného možné.

Na koncert skupiny Arakain měly navázat tradiční Slavnosti Tří kápí, ale vzhledem k aktuální epidemiologické situaci a prognóz pro následující týdny se ukazuje, že opatření v podobě omezeného počtu účastníků kulturních a společenských akcí ještě nějaký čas potrvají. Proto představitelé města situaci důkladně zvážili a snažili se co nejvíce minimalizovat rizika pro občany a letošní ročník Slavností tří kápí zrušily.
Městské kulturní středisko ale připravilo ve stejném termínu 21. – 23. srpna třídenní Městské slavnosti Třebíč (program viz příloha), které budou menší než tradiční Slavnosti tří kápí a budou tak lépe odpovídat současným hygienickým podmínkám. „V programu Městských slavností využijeme některé z dohodnutých účinkujících a pevně věříme, že Třebíčané situaci pochopí a i v náhradním komornějším programu si najdou to svoje,“ uvedla ředitelka kultury v Třebíči Jaromíra Hanáčková.

  • Facebook
  • Twitter