Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lipské putování Vyšlápni si s rodinou krásnou lipskou krajinou

/
/
/
890 Zobrazení



V sobotu 17. srpna se uskutečnil v Lípě už dvanáctý ročník akce Lipské putování aneb Vyšlápni si s rodinou krásnou lipskou krajinou.

Pořadatelé připravili pro účastníky pět pěších tras (5 km, 8 km, 12 km, 14 km a 18 km) a pět cyklotras (15 km, 25 km, 35 km, 65 km a 85 km). Na nejkratší trase, která vedla tradičně lesem kolem rybníka Paletáč, plnily děti různé poznávací úkoly. Start na všechny trasy byl na zahradě Pohostinství Na Růžku v Lípě, kde na účastníky po sportovním výkonu čekalo občerstvení.
Na letošní Lipské putování dorazilo rekordních 289 účastníků, z toho 131 cyklistů a 158 turistů. Nejmladší účastnici byly tři měsíce a nejstaršímu účastníkovi 83 let. Všichni si pochvalovali výběr trasy a jejich značení, za což patří velký dík všem organizátorům.
Akce je pořádána Obcí Lípa ve spolupráci s místními spolky a Pohostinstvím Na Růžku v rámci realizace místní Agendy 21 a projektu Obec přátelská rodině.

  • Facebook
  • Twitter