Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Příložanské posvícení se povedlo

/
/
/
1439 Zobrazení



Sbor dobrovolných hasičů v Příložanech u Jaroměřic nad Rokytnou o víkendu 16. až 18. srpna uspořádal tradiční posvícení. Už ve středu upravili místní hasiči i hasičky máj.

V pátek se uskutečnila taneční zábava se skupinou Duo Carmen. Sobotní odpoledne patřilo sportu, diváci viděli tradiční fotbalové utkání svobodní versus ženatí. Tečku za sobotní odpolednem udělala večerní zábava se skupinou Phoenix, kde se tentokrát sešli občané z Příložan a okolí v hojném počtu.
„Nedělní program zahájila mše svatá sloužená P. Tomášem Holcnerem tentokrát před budovou bývalé školy, protože na návsi u kapličky probíhá rekonstrukce rybníka. Po jejím skončení následovalo zavádění po dědině s dechovou kapelou Malá dechovka z Moravskobudějovicka, která po zavádění vyhrávala v areálu bývalé školy do podvečerních hodin. Tečku za příložanským posvícením udělala večerní zábava se skupinou Duo Jen Tak. Jako o každém posvícení nechyběly ani letos kolotoče a stánky,“ popsal Josef Krejcar, starosta SDH Příložany.

  • Facebook
  • Twitter