Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LIDL podpoří třebíčskou Základní uměleckou školu

/
/
/
941 Zobrazení



Pokud půjdou dokončovací práce podle plánu, nová prodejna LIDL v Brněnské ulici bude otevřena v pondělí 17. prosince. Celý týden od 17. do 23. prosince  zde zákazníci nakoupí většinu zboží s dvacetiprocentní slevou. Akce bude platit pouze v nové prodejně.
„Otevření nové prodejny bude spojeno s podporou Základní umělecké školy v Třebíči. Byli jsme LIDLem osloveni, abychom vytipovali příjemce daru z řad školských institucí ve městě pro charitativní akci v první den otevření prodejny,“ uvedl starosta města Pavel Pacal. „Půjde o speciální akci pouze pro tuto prodejnu. Z každého nákupu nad 300 korun daruje LIDL 50 korun ZUŠ, která peníze využije pro vybavení učebny literárně dramatického oboru,“ doplnila tisková mluvčí společnosti LIDL Zuzana Holá. Základní umělecká škola chce učebnu vybavit malým jevištěm s oponou, reflektory, paravánem a dalším drobným inventářem.

Nová prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 21.00, v neděli od 8.00 do 21.00.

„Domluvili jsme se se společností LIDL, že plocha parkoviště u obchodu bude bezplatně přístupná i pro parkování vozidel přes noc. Lidé tak budou mít kompenzaci za jedenáct parkovacích stání, které byly stavbou prodejny zrušeny,“ informoval místostarosta města Vladimír Malý.

Podle tiskové mluvčí společnosti LIDL je součástí parkoviště také technická příprava pro případnou budoucí instalaci rychlonabíjecí stanice pro elektromobily. Nová prodejna je moderního typu s prosklenou částí fasády, širšími uličkami mezi regály a vnitřním vzhledem v dekoru světlého dubu, u pokladen budou velké odkládací plochy.

  • Facebook
  • Twitter