Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Léto s gustem se koncem týdne promění v Jihlavě v Léto s degustem

/
/
/
598 Zobrazení



Poslední týden Léta s gustem je tady a užijeme si ho v gurmánském stylu. Po posledním gastro-cestovatelském týdnu se uskuteční Léto s degustem, které na Masarykově náměstí v Jihlavě nabídne nekonečno chutí.

Dva měsíce Léta s gustem na Masarykově náměstí pomalu vrcholí. Radnice ve spolupráci s DKO Jihlava připravila gurmánský víkend nazvaný Léto s degustem.

„Léto s degustem bude festival dobré jídla i pití. Ochutnat budete moci indickou, egyptskou nebo indonéskou kuchyni. K tomu taky česká a slovenská klasika, hmyzí speciality, spousta alko i nealko nápojů, burgery, sýry, zmrzlina, prostě od všeho něco. A k jídlu bude i zábava – na pódiu vystoupí kapela Oči, Třetí Třetina, Bee Band, Umí Hovno, Jiří Juránek, Tekuté noty a Galán. V mezičase se můžete podívat, co je to carving a sabrage, svojí show předvedou také barmani, KEJKLO-OVOZEL, Zdeněk Křížek s asijskou kuchyní a Petr Vološčuk s grilovanými pochoutkami,“ vyjmenoval jeden z organizátorů, ředitel DKO Jihlava Petr Palovčík.

Než si ale Léto s gustem lehce pozmění název, představí v posledním týdnu vzpomínky místních cestovatelů – Kataríny Ruschkové, nadšené cestovatelky a sportovkyně, která je vedoucí odboru životního prostředí jihlavského magistrátu, a Petra Píši, milovaného kováře, herce, muzikanta a zpěváka kapely Zatrestband.

Uskuteční se také tradiční večerní promítání, tentokrát filmu Na Nože, který uvede Maringotka na náměstí ve středu večer. Promítat se bude také v Letním kině Heulos, a to v sobotu večer film 3Bobule. Chybět nebude ani dechovka, tentokrát zahraje plnému Masarykovu náměstí Havlíčkobrodská 12.

  • Facebook
  • Twitter