Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lesní studánka Studánkou Vysočiny roku 2018

/
/
/
1662 Zobrazení



Lesní studánka u Antonínova Dolu se stala Studánkou Vysočiny 2018, během srpna k ní přibyla vyřezávaná lavička, kterou zhotovila firma Karel Klouda (tesař – památkář) ve spolupráci s ČSOP ZO 59/11 Jihlava, pobočný spolek. V září pak ozdobila Lesní studánku informační tabulka s označením Lesní studánka je Studánka Vysočiny roku 2018.

„Já byl potěšen tím, že jsem vyhrál a mohl hlavně předat tuto cenu Karlu Hobzovi, protože si jí rozhodně zaslouží, o studánky na Vysokém kameni se vzorně stará a jako truhlář zhotovil zastřešení na další studánky, o které se ochránci přírody z Jihlavy starají.
Tímto všem děkuji a zájemce zvu k návštěvě Lesní studánky.
Studánky si zaslouží propagaci, aby lidé o nich věděli a náležitě se o ně starali a neničili je, jsou přeci zdrojem pitné vody pro další generace.
Manželům Brychtovým blahopřeji k druhému místu v dané anketě, rád jejich studánku navštívím,“ uvedl Jaroslav Kněžíček, navrhovatel studánky.

  • Facebook
  • Twitter