Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lesní bar na Bystřicku se stal oblíbeným místem žíznivých turistů

/
/
/
1841 Zobrazení



Určitě se vám už někdy stalo, že jste vyrazili do lesa na houby, nebo se jen tak projít a po cestě jste dostali žízeň. Ano existuje spousta lesních studánek, kde je možné se napít. Ale nedaleko lesní studánky Helenka, která je schovaná lese Ochoza necelý kilometr od hotelu Skalský dvůr, se můžete napít, ale dokonce si dát i něco dobrého na zub.

Nachází se zde totiž samoobslužný lesní bar. V jedné uzavíratelné bedně, která je uložená ve vodě, se nachází několik druhů pití, jak nelko pro děti a řidiče, tak pivo. V druhé bedně, která je schovaná pod smrčkem, si můžete vybrat nějakou sladkost nebo něco na posilněnou. Funguje to tak, že si vyberete, na co máte zrovna chuť a do kasičky vhodíte přesnou částku, kterou se dočtete na ceníku. Pokud zrovna nemáte u sebe drobné, je možné platit také bezkontaktně a to tak, že zašlete danou částku na účet provozovatele.

  • Facebook
  • Twitter