Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kuchařský talent Havlíčkobrodska 2020

/
/
/
1691 Zobrazení



Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod (OAHSHB) uspořádala v úterý 28. ledna 2020 v rámci Dne otevřených dveří soutěž pro žáky základních škol Kuchařský talent Havlíčkobrodska 2020.

„Osm mladých kuchařů ve věku 10-15 let si poměřilo síly při přípravě večeře pro dvě osoby. Porota měla možnost ochutnat hamburger, různě upravené kuřecí maso, karbanátky, pomazánky nebo palačinky. Všichni soutěžící byli velmi šikovní a kromě vaření se zapojili i do flambování ovoce a do workshopu, který se týkal přípravy sushi,“ uvedla Marie Mrázová, hlavní pořadatelka soutěže.
Porota neměla lehký úkol k určení vítěze soutěže, kterým se stal žák 9. třídy Základní školy a Mateřské školy Wolkerova Havlíčkův Brod Filip Marek. Za Plněný řízek se šťouchaným bramborem si odnesl tablet a také dárkový certifikát, který ho opravňuje k účasti na libovolném gastronomickém kurzu v OAHSHB. Druhé místo obsadila Martina Palacká ze Základní školy Havlíčkův Brod V Sadech, která připravila Kuřecí maso plněné špenátem a sušenými rajčaty a bramborové pusinky. Na třetím místě skončila Adéla Pertlová ze Základní školy Smetanova Chotěboř se svým hamburgerem. Všichni chodí do 9. třídy ZŠ. Nejmladším soutěžícím byla Lenka Musílková ze 4. třídy V Sadech Havlíčkův Brod, která připravila avokádovou pomazánku.

  • Facebook
  • Twitter