Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Křeček žije na ledečském hradě

/
/
/
1603 Zobrazení



V sobotu 4. května od 20.00 se předvedou na hradě v Ledči nad Sázavou zručsko-kamenolhotečtí herci s komedií Křeček žije?! Hra vznikla na motivy světoznámého textu Bůh masakru od Yasminy Rezy.

Na jevišti diváci uvidí Marii Šťastnou, Evu Lejnarovou, Luboše Lejnara a Vladimíra Šlezingra. Vstupné na toto představení je dobrovolné.

O tři týdny později, netradičně v neděli 26. května od 19.00, do Ledče opět zavítá pardubické Divadlo tří se svou nejnovější komedií Kde je Andrius? Divadlo Tří už většina z diváků v Ledči velmi dobře zná, protože je už rozesmálo komediemi Úředničunina, Podraz, Prasklá hřídel u sifonu, vystrašilo nás psycho-hororem Psyhco a napínalo detektivkou Queensland. Vstupné na představení je 100 Kč.

Premiérový víkend speciálního představení, které vzniká pod taktovkou Petry Ochové a které spojuje děti z ledečské ZUŠ s herci divadelního souboru Mimochodem. Petra se opět rozhodla pro muzikál Vlasy, i když se z něj vypíchnou Fragmenty. Z herců se mohou diváci těšit na Markétu Prchalovou, Petru Ochovou, Radka Vaněčka, Bárta Pacala, Adélu Caskovou a další, ze ZUŠky pak na členy sboru Campanella a tanečního sboru. Živá kapela na jevišti doprovodí herce. Na akci bude vstupné dobrovolné.
Hrát se bude v pátek 7. června od 17.00 a 19.00, v sobotu 8. června od 17.00. Rezervace budou k dispozici od 6. května.

Z muzikálu Hair

Na všechny akce si mohou zájemci rezervovat místa přes e-mail rezervace@mimochodem.com, na čísle 774833625 a na Facebooku divadla Mimochodem

  • Facebook
  • Twitter