Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě otvírá v omezeném režimu

/
/
/
2049 Zobrazení



Od pondělí 26. dubna budou mít čtenáři poprvé možnost navštívit prostory nové budovy Krajské knihovny Vysočiny v Havlíčkově Brodě s volným výběrem dokumentů. Budou se tak moct sami vybírat a půjčovat dokumenty přímo v knihovně. Možnost vyzvednout si předem objednané dokumenty, jak tomu bylo doposud, samozřejmě zůstává dál v platnosti.

Otevřeno bude ve všední dny na centrálním pultu od 8.00 do 12.00 a mezi 13.00 a 18.00, volné výběry pak mezi 10.00 a 12.00 a od 13.00 do 18.00.

Čtenáři by měli i nadále dodržovat rozestupy, používat dezinfekci rukou a ochranu úst a nosu respirátorem třídy FFP2 nebo KN95. Počet návštěvníků v knihovně je omezen pravidlem jedna osoba na 15 m². Co se týče doby pobytu v knihovně, čtenáři by měli své požadavky vyřídit co nejrychleji a svůj pobyt v knihovně zkrátit na nezbytně nutnou dobu.
V případě jakýchkoli dotazů mohou čtenáři volat na telefonní číslo: 569 400 400 nebo psát na e-mailovou adresu: sluzby@kkvysociny.cz.

Všem čtenářům jsou i nadále k dispozici veškeré on-line služby z domova, ať už se jedná o nabídku e-knih, databází či různých portálů. Veškeré potřebné informace naleznou čtenáři na webových stránkách www.kkvysociny.cz.

  • Facebook
  • Twitter