Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Koncertní recitál a Nuda v Brně aneb Neděle s Janem Budařem na Start filmu

/
/
/
2266 Zobrazení



Nuda v Brně, Mistři, Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště, Lidice, Něžné vlny, Anthropoid, Hmyz. To je jen stručný výběr z mnoha známých filmů, ve kterých si zahrál Jan Budař. Oblíbený herec bude jedním ze vzácných hostů třetího ročníku Start filmu, na který zavítá v neděli 5. srpna.


Setkání to bude výjimečné a nejen filmové. Jan Budař totiž není jen uznávaným hercem, ale také úspěšným zpěvákem a hudebníkem. A právě v obou těchto rolích ho zastihnou návštěvníci třetího ročníku festivalu Start film, který začíná už v sobotu 4. srpna v Bystřici nad Pernštejnem.

Nuda v Brně, archiv pořadatelů

V neděli 5. srpna od 19.00 začne v Kulturním domě jeho sólový koncertní recitál, na kterém za doprovodu piána a s humorem mu vlastním představí svou originální písňovou tvorbu. Není dokonce vyloučeno, že si v průběhu koncertu zatančíte přímo na jevišti.
Po skončení koncertu Jan Budař osobně uvede dnes už kultovní tragikomedii Nuda v Brně, která v roce 2003 získala rovnou pět Českých lvů, včetně toho za nejlepší film. Projekce filmu začne v 21.30 v letním kině na Masarykově náměstí.
Vstupenky na koncertní recitál Jana Budaře si můžete zakoupit také v online předprodeji Kulturního domu Bystřice nad Pernštejnem. Vstupné v letním kině je dobrovolné. Další festivalový program hledejte na webu Start filmu.

  • Facebook
  • Twitter