Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kolečka v Lipkách v novém v neděli 16. září

/
/
/
1923 Zobrazení



Osmý ročník sportovně-zábavné akci Kolečka v Lipkách se uskuteční třetí zářijovou neděli. Členové spolku Javořice spolu s dobrovolníky připravují na neděli 16. září od 14.00 opět pestrý program pro rodiny i jednotlivce. 

Zájemci mohou tak jako každý rok přijet na čemkoli, co roztočí vlastní silou – na kolech, koloběžkách, odstrkovadlech, tříkolkách, skateboardech, inline bruslích nebo třeba i s kočárky. Mohou se jako vždy těšit na obměněné dovednostní soutěže, kvízy, které přiveze zástupce organizace BESIP, stanoviště první pomoci, testy a závody ve všech věkových kategoriích. Nebude chybět ani oblíbené losování o zajímavé ceny, do kterého budou zařazeni všichni aktivní účastníci bez rozdílu věku.
Kdo chce v pohodě vše stihnout, je třeba, aby se prezentoval na startu nejpozději do 15.00. Finále bude opět patřit společné jízdě, účastníci projedou celou trasu nové cyklo a inline dráhy a zakončí ji zajímavou návštěvou v lesním klubu Na Větvi v sadu vedle Centra Excelence Telč. Vyjížďka je vhodná i pro ty nejmenší, neboť se tentokrát zcela vyhneme silnicím s auty.

Akce proběhne za podpory města Telče, KOUS Vysočina, Kraje Vysočina a dalších.

Program
14.00 prezence (nejpozději do 15:00)
14.00-15.30 kolečkové disciplíny a soutěže
16.00 závody
16.30 slosování soutěžních karet o ceny
17.00 společná vyjížďka
17.15 prohlídka lesního klubu Na Větvi (v sadu u CET)

Událost na Facebooku.

 

  • Facebook
  • Twitter