Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kolečka v Lipkách letos v polovině září

/
/
/
1577 Zobrazení



V neděli 15. září se od 14.00 uskuteční v Telči devátý ročník sportovně-zábavného odpoledne s programem pro děti, mládež, dospělé; pro celé rodiny, ale i jednotlivce Kolečka v Lipkách.

Zájemci mohou přijet na čemkoli, co roztočí vlastní silou – na kolech, inline bruslích, koloběžkách, odstrkovadlech, tříkolkách, skateboardech nebo s kočárky…

Mohou se těšit na obměňované soutěže zručnosti, slalom, řadu stanovišť s různými dovednostmi, testy pozornosti, kvízy a další. Své stanoviště zde budou mít i hasiči, policie, ale i Lesní klub Na Větvi. Nebudou chybět oblíbené závody podle jednotlivých druhů kolečkových prostředků a věkových kategorií se zlatými čokomedailemi pro vítěze. A poté přijde losování o zajímavé ceny, do kterého budou jako vždy zařazeni všichni aktivní účastníci bez rozdílu věku.

Vloni nás zbrusu nový povrch na inline stezce v Lipkách inspiroval k tomu, aby pořadatelé dali větší prostor kolečkovým bruslím a zřídili „polní půjčovnu“ s průřezem všech velikostí od dětí po dospělé. Mnozí si tak poprvé v životě mohli vyzkoušet jízdu na „splašených kolečkách“. Protože to mělo úspěch, inline brusle na půjčení přivezou i letos a bude možné s nimi jezdit až do 18.00.

Program:
14.00 prezence (nejpozději do 15:00)
14.00–15.30 kolečkové disciplíny a soutěže
16.00 závody
16.30 slosování soutěžních karet o ceny
do 18.00 skákací hrad a půjčovna in-line bruslí

Ceny věnovali: Zdeněk Čapek – servis-kola-lyže, Muzeum techniky Telč a Spolek Javořice. Akce proběhne za podpory města Telče, KOUS Vysočina, Kraje Vysočina a ve spolupráci se Lesním klubem Na Větvi, JSDHO Telč a Policie ČR Telč. Vybavení půjčuje DDM Telč, Autoškola Nosek, Silstap, Highland sport a Waldviertler Sparkasse.

  • Facebook
  • Twitter