Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Kejvavý koně oslavila kulaté výročí

/
/
/
496 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě v klubu Oko v pátek 28. dubna oslavila skupina Kejvavý koně čtyřicet let od svého založení. Zakopanej pes zahrál jako host a předkapela.

Za čtyřicet let se ve skupině Kejvavý koně od založení až po současnost vystřídalo mnoho hráčů. Současná sestava je: Karel Čárlí Koutný – kytara, zpěv, Vašek Šoupal – sólo zpěv, Jirka Pecen – kytara, zpěv, Honza Vítek – kytara, zpěv, Aleš Halama basa, Vašek Šoupal junior – bubny a perkuse.
Hudebníci na oslavě odehráli většinou vlastní skladby, které vznikaly už od založení kapely v roce 1982. Přítomní pamětníci si určitě připomenuli skladby Kůže z Jelena, Běž běž, Hodiny, Holky Polky, Mám strach, Jídlo je moje hoby, Čarodejnice ze Salema, Zakopaná prdel.
„Vzpomenuli jsme na zesnulého kamaráda Jardu Růžičku. Kdysi hrával s Koněma na foukací harmoniku. Pozvali jsme si hosta na foukací harmoniku Pavla Cakla, který hraje ve skupině Geneze z České Bělé. Na oslavě byly odehrány dvě nové skladby. Neboj se maličká a Láska je mrcha,“ řekl Vašek Šoupal, sólový zpěvák skupiny Kejvavý koně (KK). Na oslavě se objevilo pár muzikantů z hudebních formací: Našrot a Variace. Bylo vidět nejen pamětníky kteří zažili počátky KK, ale i jejich děti. Muzikanti i návštěvníci budou dlouho vzpomínat na výbornou atmosféru v klubu Oko v pátek 28. dubna 2023.

  • Facebook
  • Twitter