Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Styl slavila v Jiříkově

/
/
/
2911 Zobrazení



V sobotu 11. července v Jiříkově na hřišti hrála kapela STYL a zároveň oslavila 25 let od jejího založení.

„Od 15 let jsem se aktivně věnoval hudbě a v roce 1996 založil kapelu Styl .S dalšími třemi kamarády jsme vytvořili první seskupení a začali koncertovat. Postupem času se počet členů kapely zvyšoval. Náš současný repertoár zahrnuje mix žánrů pro malé i velké společenské akce, plesy, svatby a taneční zábavy. Část repertoáru tvoří i vlastní tvorba,“ uvedl Martin Fiala, kapelník i zvukař skupiny Styl.

Na pódiu popřál oslavencům Petr Pipek, starosta obce Kámen a místních částí Jiříkov a Proseč. „Známe se už 25 let, když nám kapela Styl hrála na prvním plesu hasičů v Jilmu. Intenzivně spolupracujeme asi deset let. Chtěl bych popřát chlapům, aby jim to dobře hrálo.“

Složení skupiny Styl: Martin Fiala – zpěv, zvuk, kapelník, Tomáš Třešňák – zpěv, kytara, Michal Voňka – zpěv, kytara, trumpeta, harmonika, flétna, Oldřich Hořínek – zástupce kapelníka, vokály, basa, Vladimír Opletal – klávesy, Petr Kletečka – sólová kytara a David Němec – bicí. Ke slavnostnímu přípitku také nechyběl nádherný a určitě chutný dort. Akce měla velké štěstí na počasí, protože v sobotu až do 15.00 intenzivně pršelo.

  • Facebook
  • Twitter