Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Poletíme? si oblíbila Havlíčkův Brod, o víkendu se sem vrací

/
/
/
274 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě klub Oko pořádá v sobotu 16. března od 20.00 koncert skupiny Poletíme?, která oslavuje patnáct let od svého založení. Na počest významného jubilea kapela se vydala koncertovat na 15 let tour.

Koncert v klubu Oko bude složen z nejzásadnějších hitu souboru Poletíme? Uznávaný výtvarník a muzikant Rudolf Brančovský založil v roce 2007 založil Poletíme? V tomto roce kapela začala koncertovat. V létě 2017 hostovali na turné s Divokým Billem a slavili opravdu velký úspěch.
Poletíme? hraje ve složení: Rudolf Brančovský – kytara, zpěv, Jáchym Hájek – trubka, Pavel Križovenský – saxofon, příčná flétna, Vojta Konečný – housle, Ondřej Hájek – piano, Vít Kraváček – basová kytara, Michal Jež – bicí a Josef Zámečník – banjo, kytara.
„Poslouchá nás pestré spektrum. Dost děti, nová generace dorůstá, znají nás třicátníci i nejstarší. Když se baví publikum, bavíme se i my,“ uvedl Rudolf Brančovský. Určitě v sobotu 16. března se v klubu Oko pobaví společně publikum i kapela Poletíme?

  • Facebook
  • Twitter