Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Poletíme? a klub Oko, to jde prostě dohromady

/
/
/
222 Zobrazení



Výtvarník, zpěvák a hlavně zakladatel kapely Poletíme? Rudolf Brančovský dobře ví, že k získání fanoušků stačí jednoduchý trik, jak zpívají v jedné ze svých písniček Chce to hit. A kapela jich má hned několik a všechny zazněly v sobotu 16. března v havlíčkobrodském klubu Oko.

Skupina dobře vypadajících mužů, hrajících original banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu, má už v Havlíčkově Brodě svou fanouškovskou základnu, a jak bylo vidět, tak věkové rozmezí je několik desítek let.
Do Oka se ten večer vydalo více jak tři stovky fanoušků, kteří si přišli společně zanotovat Lokomotivu, Tři kámošky psycholožky, Holky pitomý a spoustu dalších léty ověřených hitů. Protože se ale blíží vydání nového alba, jehož křest se uskuteční 17. října v Praze ve Velkém sále Lucerny, tak kapela odhalila i několik nových hitů. Na závěr koncertu nechybělo několik přídavků a snad nekonečný potlesk.

  • Facebook
  • Twitter