Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U tří havárií se v neděli zranilo osm lidí

/
/
/
228 Zobrazení



V neděli 17. března došlo mezi třetí a čtvrtou hodinou odpoledne na silnicích Vysočiny ke třem haváriím, u kterých asistovali policisté. Zranilo se při nich osm účastníků.

V katastru Moravských Budějovic (úvodní foto) havaroval před třetí hodinou sedmadvacetiletý řidič vozu Seat Ibiza, který jel ve směru na Jackov a vyjel mimo silnici. „Při havárii se zranil řidič a jeho spolucestující, oba zdravotnická záchranná služba transportovala do třebíčské nemocnice.
Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali, u řidiče vyloučili dechovou zkouškou požití alkoholu. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za čtyřicet tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Havarované v Jihlavě, archiv Policie ČR

O půl hodiny později se v Jihlavě střetla dvě osobní vozidla. „Řidička automobilu Citroen jedoucí ve směru od silnice první třídy číslo 38 od Havlíčkova Brodu vjela při odbočování vlevo na Pelhřimovskou ulici v době, kdy jel ve směru od Jihlavy řidič vozu Mercedes Benz, a došlo ke střetu.
Při dopravní nehodě se zranila čtyřiašedesátiletá řidička a zranění utrpěl také řidič. Oba zdravotnická záchranná služba převezla do jihlavské nemocnice. Ani tady policisté u obou řidičů požití alkoholu neprokázali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 300 tisíc korun,“ dodala Jana Kroutilová. Řidička je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

Náraz auta do stromu u Hroznětína, archiv Policie ČR


Krátce po čtvrté hodině odpoledne havarovala na silnici v katastru Hroznětína na Havlíčkobrodsku osmnáctiletá řidička, při nehodě se zranili celkem čtyři lidé. „Osmnáctiletá řidička vozidla Škoda jedoucí ve směru na Hroznětín při průjezdu zatáčky vyjela mimo silnici, kde auto narazilo do vzrostlého stromu. Při dopravní nehodě se zranila řidička a její tři spolucestující. Řidička a dvě spolucestující převezla zdravotnická záchranná služba do havlíčkobrodské nemocnice. Třetí zraněnou transportovali zdravotníci do nemocnice letecky. Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku na požití alkoholu s negativním výsledkem,“ uzavřela tisková mluvčí. Všechny dopravní nehody policisté šetří.

  • Facebook
  • Twitter