Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

K-centru v Jihlavě popřála k dvaceti letům i Helena Třeštíková

/
/
/
569 Zobrazení



V úterý 16. dubna se v Centru U větrníku v Jihlavě slavilo. Služba K-centrum při Oblastní charitě Jihlava měla dvacáté výročí. Ke gratulantům se připojila řada známých osobností v čele s českou dokumentaristkou Helenou Třeštíkovou, bývalým národním protidrogovým koordinátorem a dnes ředitelem společnosti Podané ruce, který stál u vzniku K-centra v Jihlavě Jindřichem Vobořilem nebo primátorkou města Jihlava Karolínou Koubovou.

„Blahopřeji k výročí 20 let úspěšné a smysluplné činnosti a přeji hodně energie do dalších let,“ vzkázala paní Třeštíková. Jindřich Vobořil pak zavzpomínal a ocenil práci lidí v K-centru Jihlava při oblastní charitě: „Hezký den do Jihlavy do kontaktního centra, u jehož vzniku jsem také chvíli stál, a samozřejmě Vám přeji mnoho energie a mnoho síly do dalších let, do Vaší extrémně náročné práce, jste nejlepší.“

Do oslav se ale zapojila i krajská protidrogová koordinátorka Monika Havelková, Jiří Bína, vedoucí oddělení Odboru sociálních věcí na Kraji Vysočina a v neposlední řadě i Oldřich Haičman, ředitel Diecézní charity Brno.

Za Oblastní charitu Jihlava jim ředitelka Hana Fexová přeje: „Aby v dalších 20 letech o Vás bylo slyšet ne jako o službě, která pomáhá feťákům, což se občas stává, ale o službě, která je tu pro veřejnost i v oblasti poradenství, o službě, která dokáže poradit rodičům, kteří řeší, že jejich děti experimentují s drogami nebo jako podpora rodinám drogově závislých lidí. Abyste dál dokázali účinně snižovat rizika spojená s užíváním drog a zůstali pořád tak dobrá parta, jako jste teď. Děkuji za Vaši práci, které si velmi vážím.“

  • Facebook
  • Twitter