Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavští policisté žádají o pomoc při hledání pachatelů

/
/
/
957 Zobrazení



Jihlavští policisté pátrají po dvou mužích, kteří v obchodním centru v Hradební ulici v Jihlavě odcizili v sobotu 21. září zboží za necelých patnáct tisíc korun. Žádají svědky, zda by nepomohli s identifikací obou mužů.

„Před šestou hodinou večer přišli do prodejny s drogistickým zbožím po sobě dva muži. První z nich nejprve chodil mezi regály a poté u jednoho zastavil. Začal brát zboží na holení jako strojek a náhradní hlavice, které ukrýval do oblečení. Po chvilce se vzdálil a u regálu ho vystřídal druhý muž, také on „nakupoval“ zboží stejným způsobem. Poté oba muži z prodejny odešli, aniž by zaplatili,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů, kteří jsou zachyceni na videozáznamu a fotografiích.

„Oba muži jsou zřejmě ve věku přes čtyřicet let. Jeden z nich měl vlnité vlasy sčesané dozadu, v délce na krk. Na očích měl nasazeny brýle, měl oblečenou tmavou bundu s bílými podélnými pruhy na rukávech, modré rifle a světlé sportovní boty. Druhý muž měl na hlavě tmavou čepici s kšiltem, černou bundu s kapucí, pod ní červené triko s nápisem psaným v přední části, tmavé kalhoty a sportovní boty.
Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu (fotografiích) poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter