Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavští policisté hledají zloděje z prodejny v Komenského ulici

/
/
/
708 Zobrazení



Jihlavští policisté žádají veřejnost o pomoc při prověřování případu krádeže, ke které došlo v květnu v prodejně v Komenského ulici v Jihlavě. Pachatel se dostal do prostoru skladu a odcizil peněženku uloženou v kabelce.

„Ke spáchání činu došlo ve středu 9. května v obchodě v Komenského ulici. Zaměstnankyně prodejny si nechala kolem osmé hodiny ráno svoji peněženku odloženou v kabelce ve skladu, který není určen pro vstup zákazníkům. Před jedenáctou hodinou dopoledne ale žena zjistila, že peněženka v kabelce není a následně krádež oznámila policii,“ přiblížila případ policejní mluvčí Jana Kroutilová. V peněžence měla její majitelka uložené kromě finanční hotovosti ještě osobní doklady, platební kartu a další věci.

Kamerové záběry muže, archiv Policie ČR

Z kamerových záznamů vyplynulo, že se v prostoru prodejny pohyboval muž, který by mohl policistům poskytnout informace důležité pro další prověřování, policisté by tak potřebovali zjistit jeho totožnost.
„Jedná se o muže štíhlé postavy s krátkými vlasy. Na sobě měl oblečené bílé tričko s obrazcem na hrudníku a modré tříčtvrteční kraťasy.
Žádáme muže na fotografii nebo občany, kteří ho znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli další informace, které by směřovaly k vypátrání pachatele nebo odcizené peněženky,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter