Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavští policisté hledají řidičku a svědky srážky auta s chodcem

/
/
/
897 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření srážky auta s chodcem, ke kterému došlo ve středu 4. srpna v Jihlavě. Potřebovali by, aby se jim přihlásila řidička auta, případně spolucestující, kteří s ní ve voze jeli.

K havárii došlo ve středu po poledni v Jiráskově ulici u křižovatky s Hamerníkovou ulicí v Jihlavě. „Řidička jela s vozem ve směru od Hamerníkovy ulice. Při odbočování do Jiráskovy ulice se střetla s dvanáctiletým chodcem, který v tu dobu silnici přecházel po přechodu pro chodce.
Po nehodě řidička s autem zastavila, šla zkontrolovat stav chlapce a následně odjela. Chodec utrpěl lehká poranění a zdravotnická záchranná služba ho převezla na ošetření do jihlavské nemocnice.
Policisté zjistili, že se zřejmě jednalo o vůz VW Golf nebo Polo pravděpodobně šedozelené barvy. Kromě řidičky v automobilu cestovaly ještě další osoby, pravděpodobně ženy,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté žádají řidičku a také její spolucestující, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. „Uvítají také, pokud by se přihlásila jakákoli jiná osoba, která by mohla poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidičky nebo vypátrání vozidla, které se s chodcem střetlo,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter