Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavský dopravní podnik upravuje od 9. prosince některé spoje a zřizuje nové zastávky

/
/
/
269 Zobrazení



Na základě požadavků cestujících vznikla v Jihlavě nová párová zastávka Zadní Bedřichov u odbočky k novému logistickému areálu, na které podle požadavku cestujících zastaví všechny spoje linek G, H a 12, spoje jedoucí do Smrčné zastaví nově na zastávkách Hybrálec, U lyžaře stejně jako spoje VDV.

Nové zastávky i omezení několika nočních a nevyužívaných spojů. K takovým opatřením přistupuje s platností od soboty 9. prosince Dopravní podnik města Jihlavy. Některé nevyužívané spoje MHD budou omezeny nebo zrušeny. Na lince B bude v pracovní dny i o víkendech z důvodu nízké poptávky zkrácený spoj ve 23.20 pouze do zastávky S. K. Neumanna. Na lince 31 bude z důvodu nízké poptávky zrušen posilový spoj ve 22.18 od firmy BOSCH Powertrain. Na linkách G, H a F dojde na základě dat ze sčítačů přepravy k mírné optimalizaci spojů v pracovních dnech v časech po 16.00, ale rozsah dopravy bude zachován. Na lince F bude kvůli nízké poptávce zrušen spoj ve 22.40 z Masarykova náměstí.

Cestující si vyžádali zřízení dvou nových zastávek. Na lince 2 bude pro spoje jedoucí do Smrčné zřízena nová zastávka Hybrálec, U Lyžaře a pro linky G, H a 12 bude v Pávovské ulici u odbočky k novému logistickému areálu zřízena nová párová zastávka Zadní Bedřichov.

  • Facebook
  • Twitter