Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavská radnice ocenila práci Vladimíra Drvoty

/
/
/
618 Zobrazení



Cenu Rady města Jihlavy obdržel David Chlupáček, Jan Nosek a Zdeněk Geist z rukou primátorky Karolíny Koubové, Cenu města Jihlavy in memoriam dostal také Vladimír Drvota.

Nedávno zesnulý podnikatel Vladimír Drvota byl oceněn za významný podíl při spolupráci společností Motorpal Jihlava a Bosch, která v roce 1991 vyústila v založení společného podniku Bosch Diesel, s. r. o., který se postupem času stal největším zaměstnavatelem na Jihlavsku. Téměř celý svůj profesní život strávil v Motorpalu, kde prošel řadou pozic od mistra po předsedu představenstva. Vladimír Drvota zemřel v červnu letošního roku. Cenu za Vladimíra Drvotu převzal jeho synovec Martin Drápela (úvodní foto).

Ceny Rady města Jihlavy byly uděleny v gotické síni radnice Davidu Chlupáčkovi, který se zasloužil o provoz ubytovny pro bezdomovce, Janu Noskovi za jeho působení ve Velkém dechovém orchestru TUTTI ZUŠ Jihlava a Zdeňku Geistovi za autorský přínos k dějinám a popularizaci Jihlavy.

  • Facebook
  • Twitter