Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava stále sbírá podněty k úpravě okolí ZŠ E. Rošického

/
/
/
506 Zobrazení



V pondělí 19. dubna proběhlo v online prostoru pravidelných videokaváren veřejné setkání ke konceptu Studie regenerace okolí základní školy E. Rošického. Po úvodních slovech městského architekta Aleše Stuchlíka a náměstka primátorky pro územní plánování Víta Zemana představili návrhový koncept jeho autoři Ján Augustín a Anna Petříková z brněnského Ateliéru Divo.

„Následná debata s účastníky z řad veřejnosti přinesla řadu podnětů a poukázala na některá důležitá témata, jako jsou průchodnost a bezbariérovost, podpora cyklistiky, parkování a obslužnost řešeného území v širším kontextu městské části,“ uvedl Vít Zeman.

Koncept bude na základě získaných podnětů dopracován tak, aby řešení co nejlépe vyhovovalo potřebám uživatelů okolí školy. Děkujeme všem, kteří se aktivně zapojili! Návrhový koncept je zpřístupněn k prohlížení zde.
Podněty pro koncept Studie regenerace okolí základní školy E. Rošického lze posílat do 26. dubna na e-mail lucie.polackova@jihlava-city.cz.

  • Facebook
  • Twitter