Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava: Sportujeme s VŠPJ

/
/
/
857 Zobrazení



I přes nepřízeň počasí byla středa 15. května ve znamení sportu. Na Masarykově náměstí v Jihlavě totiž proběhl čtvrtý ročník akce Sportujeme s VŠPJ.

Celou akci zahájil úvodním slovem rektor Vysoké školy polytechnické Jihlava profesor Václav Báča a primátorka Karolína Koubová.
Od 11.30 začal turnaj institucí v živém stolním fotbálku, kterého se zúčastnilo sedm týmů, např. z Kraje, Magistrátu, Integrační centrum Sasov nebo tým zaměstnanců VŠPJ. Vítězství v tomto turnaji získalo družstvo Magistrát I, následováno týmem z VŠPJ, který se ceny za druhé místo vzdal ve prospěch třetího umístěného týmu z Integračního centra Sasov. Třetí místo tak získal tým FC Vysočina.
Následoval turnaj studentů, kde i přes nepřízeň počasí dorazilo osm týmů, např. z jihlavského Gymnázia, SŠPTA-Ji nebo z Trivisu. Hlavní cenu – permanentky na Vysočina Fest – získal tým Trivis A, druhé místo vybojovala Střední škola průmyslová, technická a automobilní a třetí místo se podařilo získat našim studentům z týmu VŠPJ B.
Ceny vítězům turnaje předali fotbalisté z FC Vysočina: Lamin Jawo, Jan Javůrek a Vojtěch Křišťál.
V doprovodném programu nechyběl avizovaný Freestyle Bike, ukázky Street Workout a dvě horolezecké stěny.
Celou akci pohotově moderovali pánové Marek Grande a Petr Janáček z Hitrádia Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter