Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava se pustila do stavby další cyklostezky

/
/
/
551 Zobrazení



V Jihlavě začali pracovníci specializované firmy budovat další cyklostezku, povede od kaštanové aleje po Telečskou ulici a měřit bude téměř osm set metrů.

„Stezka povede od odbočky z hlavní silnice vedoucí na Pelhřimov – v blízkosti Gurmandie, po podjezd pod silnicí na Havlíčkův Brod, podél zahrádek v ulici U Hřbitova, přes Telečskou ulici a napojí se na stávající cyklostezku Na Skalce,“ popsal trasu radní pro oblast dopravy Jaroslav Vymazal.

Celková délka nově budované stezky bude cca 793 metrů. První část úseku bude mít mlatový povrch a od podjezdu pod silnicí vedoucí na Havlíčkův Brod až po Skalku asfaltový.

Vybudování nové stezky je vyčísleno na 8,3 milionů korun bez DPH. Podle zhotovitele by měla být stavba hotová do konce letošního roku.

Aktuálně se v Jihlavě pracuje také na cyklostezce od Mlýnské po Helenínskou ulici okolo společnosti Plastikov a dokončena už byla cyklostezka U Koželuhů, kde se pouze čeká na konečné předání díla od zhotovitele.

  • Facebook
  • Twitter