Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava přivítá na náměstí zlatého olympionika Lukáše Krpálka

/
/
/
1006 Zobrazení



Ve čtvrtek 5. srpna od 15.00 do 16.00 bude jihlavské Masarykovo náměstí patřit olympijskému vítězi Lukáši Krpálkovi a jeho příznivcům. Město Jihlava organizuje slavnostní přivítání dvojnásobného olympijského vítěze.

Velkoplošná obrazovka na pódiu za Obchodním domem Jihlava a na něm velké přivítání v rodném městě u mikrofonů zkušených moderátorů. Tak bude vypadat hodinový odpolední program v Jihlavě na Masarykově náměstí připravený na čtvrteční odpoledne. Lukáš Krpálek přislíbil účast na akci i přes velmi nabitý harmonogram svých pracovních i soukromých setkání.

Rodák z Jihlavy, který s judem začínal v jihlavské Sokolovně, je dvojnásobným olympijským vítězem z let 2016 a 2021, mistr světa z let 2014 a 2019 a trojnásobný mistr Evropy mezi seniory. V Jihlavě jeho úspěchy vyvolávají velký zájem o tento sport, a proto se mezi fanoušky na náměstí dají čekat i začínající mládežníci, kteří se slavného judistu snaží napodobovat.

„Podrobný program a harmonogram čtvrtečního setkání s veřejností se právě začíná připravovat ve spolupráci s moderátory Hitrádia Vysočina, každopádně, kdo chce Lukáše Krpálka přivítat osobně a vidět z blízka jeho druhou zlatou olympijskou medaili, může přijít ve čtvrtek na náměstí,“ uvedl náměstek primátorky pro sport Petr Ryška krátce poté, co mu v pondělí odpoledne do telefonu Lukáš Krpálek definitivně potvrdil účast.

  • Facebook
  • Twitter