Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Velkého Beranova v pondělí shořelo osobní auto

/
/
/
735 Zobrazení



K dopravní nehodě osobního auta došlo na silnici u Velkého Beranova v pondělí 2. srpna před druhou hodinou odpoledne. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Jihlavy.

„Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše. Z vozu museli hasiči za použití hydraulického nářadí vyprostit zaklíněnou zraněnou osobu. Ihned po vyproštění byla zraněná osoba předána do péče posádky zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

„Pacienta do péče převzali naši zdravotníci, kteří ho s podezřením na těžší zranění letecky transportovali do brněnského traumacentra,“ doplnil Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter