Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava podpoří dlouhodobé činnosti sportovních organizací

/
/
/
305 Zobrazení



V letošním roce přišlo na odbor školství, kultury a tělovýchovy celkem 32 žádostí o podporu dlouhodobé činnosti. Město má pro ně připraveno pět milionů, které se rozdělí podle toho, kolik mají sportovní organizace členů, jak jsou výkonní a jak je daný sport rozšířený. Čtyři miliony korun jsou připraveny pro organizace se členskou základnou do 19 let a milion pro organizace se členskou základnou nad 19 let.

Dotace může jít například na honoráře či odměny trenérů, rozhodčích či porotců, na pronájmy prostor, služby v rámci technického a organizačního zařízení, propagaci, startovné či vklady do soutěží nebo další služby nezbytné pro realizaci projektu.

Dotaci nad 50 tisíc obdrží Sportovní klub Jihlava, Horolezecký klub Jihlava, Vysočina Gladiators, Golf Jihlava, Tělocvičná jednota Sokol Jihlava, Malá kopaná Jihlava, Elitavers – Sportovní akademie Jihlava, Jihlavský plavecký klub AXIS, Basketbalový klub Jihlava, KK Jihlava, Školní sportovní klub Demlova Jihlava, Atletika Jihlava, TENISOVÝ KLUB SPARTAK JIHLAVA, Tělocvičná jednota Sokol Bedřichov, Sportovní klub OK Jihlava, Taneční klub Street Busters, Horolezecký klub Vysočina a Baseballový klub Ježci Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter