Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická nehoda zastavila provoz na D1 ve směru na Brno

/
/
/
1149 Zobrazení



V sobotu 18. února kolem šesté hodiny ráno se srazila dvě vozidla na 131. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Srážka dodávky a nákladního auta, které začalo po nehodě hořet, si nakonec vyžádala dva mrtvé.

Jednalo se o dodávkové vozidlo s přívěsem, na kterém bylo převážené osobní auto. Místo nehody je stále neprůjezdné. Policisté provádějí šetření, zjišťují příčinu nehody a veškeré související okolnosti.
„V dodávkovém vozidle utrpěli dva lidé vážná zranění, kterým na místě podlehli,“ upřesnila policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté zjišťují příčinu nehody a veškeré související okolnosti. Na místě také zasahují hasiči a záchranáři. Úsek nehody je stále uzavřený a policisté odklání dopravu na exitu 119 Velký Beranov. Podle Centra dopravních informací se s omezením počítá minimálně do 13.25.

Aktualizace 11.00
Podle informací policistů se provoz na dálnici D1 ve směru na Brno podařilo kolem půl jedenácté dopoledne zprůjezdnit jedním jízdním pruhem.

  • Facebook
  • Twitter