Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky ranní havárie na dálnici D1 u Měřína

/
/
/
495 Zobrazení



V sobotu 18. února se v 6.18 stala na 129. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno tragická dopravní nehoda, při které se srazila dvě vozidla. Policisté nyní vyzývají řidiče, kteří byli svědky událostí před srážkou, aby se jim přihlásili.

„V pravém jízdním pruhu ze zatím přesně nezjištěných důvodů zastavilo modré dodávkové vozidlo s přívěsem, na kterém bylo naloženo osobní vozidlo světle šedí barvy. Posádku dodávkového vozidla tvořili cizinci a dva následkem nehody, po nárazu nákladního vozidla, zemřeli,“ přiblížila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Policisté by pro objasnění okolností této nehody potřebovali zjistit, co nehodě předcházelo a proč dodávkové vozidlo zůstalo stát v pravém jízdním pruhu. „Proto se obracíme na řidiče, kteří dneska ráno po šesté hodině ranní projížděli po dálnici D1 ve směru jízdy na Brno a všimli si průjezdu nebo jiné situace, která souvisí s dodávkovým vozidlem s přívěsem a mají ve svých vozidlech palubní kamery, aby se obrátili na linku 158 nebo přímo na stálou službu Dálničního oddělení Velký Beranov – telefonní číslo: 974 262 751.

Úvodní foto: Místo havárie na 129. kilometru dálnice D1, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter