Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava mění vydavatele radničních novin, navrhněte jejich nový název

/
/
/
733 Zobrazení



Zastupitelstvo města Jihlavy se na svém červnovém zasedání zavázalo financovat vydávání nového městského zpravodaje. Noviny jihlavské radnice, které pro město vydává společnost Parola, nahradí nový měsíčník, jehož vydavatelem bude město. Do tvorby nových novin se však bude moci zapojit i veřejnost.

„Přestože se zastupitelům předkládají návrhy na nové noviny už přes rok, stále není jasné, jak se budou jmenovat. Název současného zpravodaje Noviny jihlavské radnice je ve vlastnictví Paroly a město jej znovu použít nemůže. Proto se obracíme na veřejnost s výzvou, aby do městské redakce posílali vlastní návrhy na název,“ sdělila primátorka města Karolína Koubová.

Nové noviny budou obsahovat více zajímavostí o Jihlavě, a to na úkor reklamních sdělení. Měsíčník bez inzerce bude mít novou grafiku na 20 stranách. Těšit se můžete na zajímavé rubriky o tématech týkajících se města a jeho historie i více fotografií.

Návrhy na názvy novin můžete posílat do 31. srpna na adresu redakce@jihlava-city.cz. Vybraný návrh bude odměněn.

  • Facebook
  • Twitter