Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava hledá vánoční strom

/
/
/
520 Zobrazení



Přestože léto ještě neskončilo, v Jihlavě už plánují Vánoce a hledají vánoční strom. Důležité je, aby byl jehličnan na dobře přístupném místě, kam by mohl dojet jeřáb s nakladačem.

„Pokud máte k dispozici vzrostlý jehličnan – smrk nebo jedli – zhruba dvanáct a více metrů vysoký a uvažujete, že ho pokácíte, rádi se ho ujmeme. Zdobil by Masarykovo náměstí od první adventní neděle až do Tří králů,“ uvedl vedoucí odboru školství Tomáš Koukal.

Důležité je, aby byl na dobře přístupném místě, kam by si pro něj dojel jeřáb s nakladačem. Pokud bude někdo mít možnost, může zaslat fotku stromu i s popisem místa, kde se nachází – parcelní číslo a katastr na email alena.zapotocna@jihlava-city.cz.
Případně může volat na telefonní číslo 737 547 345. Obrátit se může i na vedoucího odboru školství Tomáše Koukala 605 206 159. „Děkujeme všem předem za zaslané nabídky. Věřím, že si společně uděláme hezký advent a Vánoce na náměstí v Jihlavě,“ dodal Tomáš Koukal.

  • Facebook
  • Twitter