Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jazz na Roštejně

/
/
/
1215 Zobrazení



Hrad Roštejn hostí v neděli 18. srpna od 14.00 jazzový koncert, vystoupí kapela Humpolecký dixieland, Swing trio Telč, Jazz quintet Třešť a Jazz joint.

Program potrvá zhruba do 19.30 hod. Vstupenky bude možné zakoupit na místě za 150 Kč, nebo v předprodeji na pokladně hradu Roštejn či Muzea Vysočiny v Jihlavě za 100 Kč (předprodej probíhá do 17. srpna). Děti do 15 let mají vstup zdarma.

„Jazz na Roštejně nebude poslední kulturní akcí letních prázdnin na hradě, hlavní sezona vyvrcholí o posledním srpnovém víkendu hned dvojicí večerních akcí. V pátek 30. srpna se na nádvoří odehraje letní kino – promítány budou dvě méně známé televizní pohádky natočené na Roštejně (O Radkovi a Mileně a Černá Fortuna). Vstup na promítání bude zdarma. O den později v sobotu 31. srpna se Roštejn připojí k tradiční celorepublikové akci s názvem Hradozámecká noc a zaměří své prohlídky na dobové stravování,“ uvedla Kateřina Rozinková, kastelánka hradu.

  • Facebook
  • Twitter