Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jarek Nohavica vystoupí v Přibyslavi

/
/
/
1304 Zobrazení



Po úspěšném koncertu skupiny Jelen v květnu, čeká koncem léta areál na louce na břehu řeky Sázavy pod přibyslavským zámkem další velký koncert. Ve středu 21. srpna totiž zavítá do Přibyslavi Jarek Nohavica.

Ten letos zahraje sérii srpnových open-air koncertů po celé republice a podle slov pořadatelů je výjimečné, že přijal pozvání i do nového prostředí v Přibyslavi.

„Asi dvouhodinový sólový recitál jednoho z našich nejznámějších písničkářů s kytarou a heligonkou bude sestavený nejen ze známých písní, ale i z aktuálních novinek z posledního alba Poruba.
Fanouškové Jarka Nohavici si už určitě zvykli, že jeho koncerty jsou samé překvapení a vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené a rozhodně se tedy mají na co těšit! Na současných koncertech Jarka doprovází na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski, na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně,“ vysvětluje Martin Kasal, pořadatel koncertu.

Vstupenky na akci jsou v prodeji od 5. června na www.ticektportal.cz (on – line prodej, nebo k vyzvednutí na pobočkách).

Koncert začíná ve 20.00, je na stání a dětem do 15 let nepřístupný. Veškeré informace jsou v události Jarek Nohavica v Přibyslavi na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter